学院概况

当前位置: 首页 >> 学院概况 >> 现任领导 >> 正文
学院概况

党委书记、院长:何畏

何畏,硕士,教授,硕士研究生导师,外国语学院党委书记、院长;主要从事翻译及外语教学研究,曾主编出版国家十一五、十二五规划教材4本,词典9本,发表论文10篇,获中国纺织工业联合会教育教学成果一等奖;主讲本科生“高级英语”及研究生“语言哲学”课程。He Wei, Master of Science, Professor, Postgraduate tutor, Dean of the School of Foreign Languages; Research fields include translation and TESL; Publications include 4 National 11th and 12th 5-year Plan Textbooks,9 dictionaries and 10 research papers; 1st prize winner of CNTAC Educational Achievements; Responsible for Advanced English for undergraduates and Philosophy of Language for postgraduates.