当前所在位置: 首页 -- MTI教育 -- 导师队伍 -- 正文

导师队伍

姚范美
作者:时间:2019-09-06点击:

姚范美,硕士,副教授,硕士研究生导师,校本科教学督导。本科毕业于湖北大学外语系,硕士毕业于华中师范大学外国语言文学专业,早期主要从事于英美文学研究,现对英语教育教学感兴趣,主持省级科研课题三项,获中国纺织工业协会教育教学成果三等奖,指导湖北省大学生创新创业训练项目一项,曾主编、参编教材三部,发表论文29篇,核心期刊10篇,主讲本科生“大学英语”,“英语技能训练”,“学科英语”等课程。

Yao Fanmei

Associate Professor of English Language

Email: yfm915@126.com

Yao Fanmei, Master of Literature, Associate Professor, Postgraduate Supervisor, Undergraduate Teaching Supervisor in university; with a BA from Hubei University, MA from Central China Normal University; early research interest covers British & American Literature, now turns to English Education; responsible for 3 provincial research projects; won the third prize of education teaching achievement of China Textile Industry Association; adviser of one students’ provincial project; main publications 3 textbooks and 29 research papers including 10 core journals; teaching courses of "College English", "English Skills Training", "Academic English ".